Blas Cantó critica els privilegis de la selecció espanyola en el procés de vacunació

A nosaltres ningú no ens va vacunar per a una competició internacional. Ministeri de CULTURA I ESPORTS. De res“. Són les paraules de Blas Cantó al seu perfil oficial de Twitter davant la notícia que el Govern espanyol ha fet passar els 60 membres de la selecció espanyola de futbol per davant de milions de persones en el procés de vacunació contra la COVID 19 amb l’excusa que han de començar a competir en l’Eurocopa. L’artista murcià precedia el seu piulet amb l’etiqueta #LosMayoresPrimero. En un altre tuit, Cantó assegurava que “jo m’esperaré fins a que em toqui”, assegurant que la gent gran “abans de la vacunació també haurien d’haver estat sempre els primers“.

Per tal de prendre part al Festival d’Eurovisió, Blas Cantó i tots els membres de la Delegació espanyola es van haver de fer una PCR 24 hores abans d’agafar el vol cap als Països Baixos. I cada 48 hores, a Rotterdam, van haver de passar un test d’antígens, que els feien a l’hospital de campanya muntat a l’exterior de l’Ahoy Arena. Cantó i el seu equip, a més, van haver d’estar confinats al seu hotel durant tots els dies d’estada a Rotterdam, sortint-ne únicament per als assajos a l’Ahoy, per participar a la Turquoise Carpet i per fer un parell d’excursions vigilades tothora per guies oficials de l’organització.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »