Andorra comença a buscar representant per a l’OGAE Song Contest, que podrà ser qualsevol artista en català amb independència de la seva nacionalitat

Andorra podrà concursar a l’OGAE Song Contest amb qualsevol artista interpretant en català, al marge de la seva nacionalitat. L’any passat, el club va renunciar a prendre part en el concurs quan va ser forçat per OGAE Internacional a triar un artista de nacionalitat andorrana, un cop va ser desestimada la seva tria inicial, Miki amb ‘Escriurem‘. Les negociacions entre la direcció andorrana del club i l’staff d’OGAE han reconduït la situació, de manera que tot torna al que hi havia abans de 2020. OGAE Internacional ha reconegut l’especificitat del mercat musical andorrà, amb nombrosos artistes però que interpreten en anglès o castellà, i un número molt reduït de peces editades en català. D’aquesta manera, OGAE Andorra ha permès el Club a presentar candidatures de qualsevol nacionalitat mentre siguin cançons publicades a partir de setembre de 2020 i interpretades en català.

D’aquesta manera, ja ha començat el període per escollir el representant d’Andorra en l’edició de l’OGAE Song Conest 2021. Els socis del club tenen temps fins al pròxim dia 2 de juliol per enviar les seves candidates. Tot just a l’endemà començarà el període de votació, que s’0allargarà fins al 15 de juliol a les 22h. De moment ja s’han enviat dues candidatures; el ‘Ploraner’ del grup andorrà Els Pali, i la de Doctor Prats interpretant el seu tema ‘Massa bé‘.

(Foto: Facebook oficial ‘Els Pali’)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »