23 candidats per representar Andorra a l’OGAE Song Contest

Eren 24, però OGAE Espanya ha triat Miki amb ‘Me vale‘ i, per tant, Andorra ja no el pot escollir. Tot i que les normes del Concurs estableixen que les cançons candidates han d’haver estat publicades, com a molt tard, al setembre de 2020 i el tema del terrassenc es va fer públic al maig d’aquell mateix any. Miki, el més votat, ha deixat en segon lloc el ‘Más‘ d’Agoney’, i tercer, el ‘Qué más quieres de mí‘, de Marta Sangó. En total, els espanyols van poder votar 10 propostes musicals, entre les quals també hi havia la col·laboració de Nil Moliner & Dvicio (‘Epiphany‘), que va acabar en sisè lloc, i el darrer tema de les Azúcar Moreno, ‘Love is love‘, classificat en vuitè lloc.

Els socis d’OGAE Andorra, ara, tenen 23 cançons candidates on triar la proposta que representarà el Club a l’OGAE Song Contest 2021. Entre elles, una d’andorrana; els Pali amb el tema ‘Ploraner‘. Entre la resta de candidates hi ha un parell de cançons de Beth (‘Que tremolin els arbres‘ i ‘Quan‘) i la col·laboració de Manel Navarro amb Belén Aguilera (‘Que et vagi bé‘). Grans noms de l’escena musical en català també integren el quadre de candidats: Els Amics de les Arts (‘No sé com t’ho fas‘ i una col·laboració amb The Tyets, ‘Amics, tiets i coneguts‘), Oques Grasses (‘Bye bye‘), Roger Argemí (‘La contradicció‘), Miquel Abras (‘Ara que ets ocell‘) i Lildami (‘2080‘). La llista també ha incorporat el tema ‘Aviam què passa‘, de Rigoberta Bandini, banda sonora de l’anunci d’estiu d’una coneguda marca de cervesa. També hi ha el darrer tema del mallorquí Joan Garrido, ‘Un dia‘.

El tema d’Oques Grasses és el que té més visualitzacions a YouTube; es va publicar el passat mes d’abril i ja acumula més de 978.000 clics. Al darrere hi ha el ‘Llepolies‘ dels valencians Zoo, amb 691.000. La cançño es va publicar el passat mes de febrer. Més enrere queda l'”Havia de passar“, la col·laboració entre els també valencians La Fúmiga i els mataronins The Tyets: la peça ha estat vista més de 454.000 cops. El ‘Ja no fa mal‘, la col·laboració entre La Fúmiga i la valenciana Samantha, té 324.000 clics, seguida de ‘L’Eva i la Jana‘, del duo de Sant Andreu de Palomar (Barcelona) Ginestà, amb 250.000, i del ‘Que tremolin els abres‘ de Beth, amb 244.000.

Els socis d’OGAE Andorra tenen fins al pròxim dia 15 de juliol per votar en format eurovisiu. El Song Contest 2021 el tornarà a organitzar el club de fans del Regne Unit, que va aconseguir la victòria l’any passat amb el ‘Physical‘ de Dua Lipa. La llista completa de les candidates andorranes és aquesta:

1.- Els Pali, ‘Ploraner

2.- Beth, ‘Que tremolin els arbres

3.- Ferran Palau, ‘Perfecte

4.- Zoo, ‘Llepolies

5.- Les Montses, ‘Els meus amics

6.- Beth, ‘Quan

7.- Oques Grasses, ‘Bye bye

8.- Siderland ft. FEZE, ‘Només vull amor

9.- Roger Argemí, ‘La contradicció

10.- Miquel Abras, ‘Ara que ets ocell

11.- Suu & Carlos Sadness, ‘Barcelona tropical

12.- Manel Navarro & Belén Aguilera, ‘Que et vagi bé

13.- The Tyets & Els Amics de les Arts, ‘Amics, tiets i coneguts

14.- Koers, ‘El millor regal

15.- Samantha, ‘Espere que tornes

16.- Lildami ft. Sr. Chen i Emotional G, ‘2080

17.- La Fúmiga & Samantha, ‘Ja no fa mal

18.- Joan Garrido, ‘Un dia

19.- Arc de Triomf, ‘La matinada

20.- Ginestà, ‘L’Eva i la Jana

21.- La Fúmiga & The Tyets, ‘Havia de passar

22.- Rigoberta Bandini, ‘Aviam què passa

23.- Els Amics de les Arts, ‘No sé com t’ho fas‘.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »