Levi Díaz representarà Espanya a l’Eurojúnior de París

Té 13 anys i va guanyar la darrera edició del talent show La Voz Kids, celebrada aquest estiu. Es diu Levi Díaz i és de Cornellà de Llobregat. L’ha escollit internament TVE per representar Espanya a l’Eurojúnior 2021, que se celebrarà a París el pròxim 19 de desembre. El jove artista fa poc més d’un any que va començar a cantar; al 2019 va vèncer la primera edició d’un concurs musical celebrat a la seva ciutat, La Veu de Cornellà. Actualment, i en paral·lel als seus estudis, també està preparant la seva tècnica vocal. Frank Sinatra és el seu ídol i el popo, el gènere que més li agrada.

En el pròxim Eurojúnior hi participaran 19 països. A més d’Espanya i França, com a país organitzador, hi haurà Portugal, Alemanya, Albània, Armènia, Azerbaidjan, Bulgària, Geòrgia, Itàlia, Irlanda, Kazakhstan, Macedònia del Nord, Malta, Països Baixos, Polònia, Rússia, Sèrbia i Ucraïna. El show, que tindrà com a lema ‘Imagine‘, en honor, també, al títol de la peça amb què França va guanyar el Festival de l’any passat, se celebrarà a La Seine Musicale, un centre d’arts escèniques ubicat a l’illa Seguin, enmig del riu Sena, al sud del Bois de Boulogne. Espanya es va reincoporar al Júnior al 2019. Des d’aleshores ha acabat en tercera posició; primer amb Melani i l’any passat amb Soleá.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »