Torí acollirà Eurovisió els dies 10, 12 i 14 de maig

Ja és oficial! El Festival d’Eurovisió 2022 se celebrarà a Torí els dies 10, 12 i 14 de maig de 2022. Ho ha anunciat aquest migdia la xarxa Eurovisió- El show tindrà lloc al PalaOlímpico, recinte multiusos dissenyat pel prestigiós arquitecte japonès Arata Isozaki, en equip amb l’italià Paolo Maggiora, amb una capacitat màxima de 18.500 espectadors. Està ubicat a la localitat de Santa Rita, a tocar de l’estadi de futbol, i es va estrenar per acollir el torneig d’hoquei gel dels Jocs Olímpics d’Hivern de 2006. L’any següent s’hi va fer la cerimònia oficial d’inauguració de la Universiada d’Hiver. Torí ha estat la ciutat escollida d’una llista de 17 candidates, entre les quals hi havia Sanremo. El 24 d’agost es va anunciar la llista de cinc finalistes: Torí, Milà, Bolònia, Pesaro i Rímini. Eurovisió anunciarà el les pròximes setmanes els seus plans per a la venda d’entrades, i recorda als fans que encara cal estar atents a les possibles restriccions d’accés a Itàlia en funció dels països d’origen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »