Andorra, 20ª a l’OGAE Song Contest, que guanya Austràlia amb ‘Fly away’

Andorra ha finalitzat en el 20è lloc de l’OGAE Song Contest 2021, organitzat per OGAE Regne Unit. Beth, amb el seu tema ‘Que tremolin els arbres‘, ha sumat 24 punts, que li han atorgat els clubs d’Alemanya (7), Regne Unit, Irlanda (5), Espanya (4) i Macedònia del Nord (3). El certamen, en què prenien part 29 candidatures, l’ha guanyat en la darrera votació l’australiana Tones & I, amb el tema ‘Fly away‘. Ha sumat 172 punts. Finlàndia, que liderava la classificació fins al darrer torn, ha quedat segona, amb 162 punts, amb el tema ‘Syntisten Pöytä‘ d’Erika Vikma. Tercera, amb 150 punts, ha estat la proposta del Regne Unit: ‘Head and heart‘ de
Joel Corry & MNEK. Han completat el Top 5 França (137 punts amb el tema ‘J’y Vais‘, interpretat a duo per Patrick Fiori i Florent Pagny) i Itàlia (129 punts amb el ‘Venere e Marte‘ de Takagi & Ketra, Marco Mengoni & Frah Quintale. Espanya, que estava representada per Miki amb ‘Me vale‘, ha acabat en la 12ª posició, acumulant 49 punts, que li han atorgat Andorra (12), Macedònia del Nord (8), Itàlia (6), Txèquia, Ucraïna, Resta del Món (5), Austràlia, Bèlgica (3) i Croàcia (2). En la darrera posició ha finalitzat Rússia: zero punts per Jey i el seu tema ‘Nenormalnyj‘.

En aquesta edició del certamen, a més de Miki, Patrick Fiori i Marco Mengoni, hi han pres part altres artistes que ja han passat pel Festival d’Eurovisió, com ara Helena Paparizou per Grècia, amb el tema ‘Déjà vu‘` cantat a duo amb Marseaux; Eimear Quinn per Irlanda, Michelle per Alemanya, Fyr og Flamme per Dinamarca, Maraaya per Eslovènia, Benjamin Ingrosso per Suècia, Sirusho per Armènia i Damir Kedzo per Croàcia.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »