Publicat el videoclip de ‘Reír’, l’aposta de Levi Díaz per al Júnior de París

Celebrar la vida! És l’esperit de ‘Reír‘, la peça amb què Levi Díaz representarà Espanya al pròxim Eurojúnior 2021, que se celebrarà a París el pròxim 19 de desembre a la Seine Musicale, un centre d’arts escèniques ubicat a Île Seguin, als afores de la capital francesa. La cançó, que ha estat composada per David Roma, tracta sobre la superació, la unitat i els desigs de renéixer per crear un món nou. Percusió, reminiscències de música llatina, electrònica i pop.

En el clip, el representant espanyol apareix acompanyat de dos ballarines i un parell de ballarins. Cauen en un llenç blanc que es va acolorint a mesura que avança la cançó; una al·legoria amb què volen emetre un missatge clar: l’art i la música poden canviar el món. La tornada del tema acaba sent una divertida coreografia a l’estil de les que s’han posat de moda amb l’app Tik Tok. Al final, un altre simbolisme: en el llenç es dibuixa el Colom de la Pau de Picasso. La direcció artística del clip ha corregut a càrrec d’Israel Reyes; la realització l’ha feta Antonio Domingo. L’enregistrament es va fer a primers d’aquest mes de novembre al teatre Cruce de Culturas d’Agüime, a Las Palmas de Gran Canaria.

Podeu veure el videoclip clicant al següent enllaç: https://www.rtve.es/television/20211111/eurovision-junior-levi-diaz-reir-videoclip-spain/2221240.shtml

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »