Geòrgia tria Circus Mircus per a Torí

Elecció interna: Geòrgia ha escollit la banda Circus Mircus per al Festival d’Eurovisió 2022. El grup el van formar tres exalumnes d’una acadèmia de circ de Tbilisi, a finals de 2020. En menys d’un any ja han publicat una desena de vídeos, perquè, segons han explicat en alguna entrevista, tot i ser els pitjors alumnes de l’escola de circ, no van desistir del seu intent d’entretenir el públic. S’autodefineixen com a un grup que no respecte els esquemes musicals establerts. No tenen un gènere concret sinó diversos; cadascun dels quals reflecteix el tarannà dels seus membres. L’anunci de la seva elecció el va fer la pròpia banda penjant un curt video al seu perfil oficial de Facebook. De moment encara es desconeix quin serà el procediment que seguiran per escollir la cançó amb què participaran al Festival.

(Foto: Facebook oficial de la banda)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »