Kíiv s’ofereix per organitzar Eurovisió 2023

Ukraine reacts to 12 points at Eurovision Song Contest 2022 Grand Final

Estem preparats per acollir Eurovisió“. Són paraules de Mykola Povoroznyk, vicepresident de l’oficina governamental per als afers de Kíiv. “Tenim totes les infraestructes preparades. Penso que no és oportú construir res de nou; en un any, amb les condicions actuals, és força difícil contruir alguna cosa nova. Si els organitzadors confien en nosaltres, prepararem un Festival amb un alt nivell“. Kíiv és la primera ciutat d’Ucraïna que s’ofereix per acollir el show. Ara fa una setmana, Eurovisió i la cadena pública de televisió UA:PBC es va reunir per primer cop per debatre sobre les possibilitats reals de què el Festival de 2023 se celebri en territori ucraïnès, donat l’estat de guerra a causa de la invasió de Rússia. Suècia, Islàndia, Polònia, Espanya, Itàlia i els Països Baixos ja s’han ofert com a pla B en cas que el show no es pugui celebrar a Ucraïna.

(Foto: Corinne Cumming via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »