Marco Mengoni representarà Itàlia a l’OGAE Song Contest; França hi envia Juliette Armanet i Finlàndia, Vilma Jää

Itàlia ha escollit Marco Mengoni i el seu tema ‘Ma stasera‘ per a l’OGAE Song Contest 2022. Els socis del club italià tenien 15 propostes musicals per triar i remenar. Mengoni va ser el més votat amb 538 punts. En segon lloc va quedar Elodie amb ‘Bagno e mezzanotte‘, que en va acumular 488, i en tercer, Elisa amb ‘Seta‘ (437). Entre les candidatures finalistes també hi havia un tema de Francesco Gabbani, la col·laboració de Mahmood amb Elisa i el ‘Cambia un uomo‘, també de Marco Mengoni. L’artista representarà el club italià d’eurofans per sisè cop des de 2010, en què va acabar sisè. Aquest és precisament el cop que ha acabat més avall en un concurs internacional organitzat per OGAE. El clip oficial de ‘Ma stasera‘, publicat al juny de l’any passat, acumula ja més de 37 milions de clics a YouTube.

Per la seva banda, OGAE França ha optat per Juliette Armanet i el seu tema ‘Le dernier jour du disco‘, que va sumar 486 punts en la selecció interna. Els 49 socis del club francès que van participar en la votació van deixar Clara Luciani i el seu ‘Amour toujours‘ en segona posició (307 punts). Slimani va ser tercera amb ‘La recette‘ (305). En total, els francesos van poder triar el seu candidat d’una llista amb 12 propostes musicals. Finalment, OGAE Finlàndia ha escollit Vilma Jää amb el seu tema ‘Saatanan Saalistaja‘, que va sumar 215 punts en la votació final. En segon lloc, d’una llista amb 26 candidatures, va acabar Jannika B., que amb el tema ‘Mania‘ va sumar 212 punts. Tercer va ser Benjamin i la seva cançó ‘N-Y-T‘ (196). Ja són 16 els clubs que han fet pública la seva tria per a la pròxima edició de l’OGAE Song Contest. Encara no ho han fet Andorra, Txèquia, Àustria, Letònia, Irlanda, Rússia, Xipre, el Regne Unit, Dinamarca i Eslovènia.

(Foto: Portada del single de Marco Mengoni)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »