Xipre tria Andrew Lambrou per a Liverpool’23

Xipre ha triat internament Andrew Lambrou per prendre el relleu d’Andromache al certamen. Lambrou, de 22 anys, és australià però té arrels xipriotes. Va intentar representar Austràlia aquest mateix any interpretant ‘Electrify‘, una cançó en castellà. L’artista té contracte en vigor amb City pop Records, d’Austràlia, que ha col·laborat amb la grega Panik Records i la televisió de Xipre en el projecte eurovisiu de Liverpool. De moment es desconeix la cançó amb què el jove artista intentarà donar la primera victòria a Xipre en el certamen. Lambrou és el segon artista escollit per a Liverpool’23; prèviament, Israel ja havia escollit Noa Kirel.

(Foto:Instagram oficial de l’artista)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »