TVE passa a dissabte 29 la publicació oficial dels 16 participants del Benidorm Fest’23

Finalment serà dissabte, i no pas dijous, tal i com s’havia anunciat en primera instància. TVE donarà a conèixer els 16 participants del Benidorm Fest 2023 aquest pròxim cap de setmana, a partir de les 22h de dissabte, en un programa especial que presentaran Julia Varela i Rodrigo Vázquez i que emetrà La1. Ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter José Pablo López, director de Continguts Generals de RTVE. Avui dilluns, però, el Jurat d’experts que ha escoltat i ha anitzat totes les propostes rebudes, tancarà la llista de participants. La resta de la setmana, aleshores, per contactar amb els artistes seleccionats, que hauran d’agendar el viatge a Madrid per participar en la presentació oficial.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »