Siderland, Alfred Garcia, Sharonne, Agoney i Famous, al Benidorm Fest

Finalment ha estat avui i no dissabte. I no seran 16, sinó 18! TVE ha publicat aquesta nit el nom dels 18 artistes que lliutaran per representar Espanya al Festival d’Eurovisió 2023. L’Ens ha decidit ampliar en dues propostes més el total de participants de la Pre “degut a la qualitat de les propostes rebudes“, segons indica en nota de Premsa enviada a última hora de la jornada. Dissabte, en un programa especial que s’emetrà per La 1 i per RTVE Play, presentat per Julia Varela i Rodrigo Vázquez, la Cadena farà la presentació oficial dels artistes. Entre ells, tres propostes catalanes: Alfred García, el trio Siderland i Sharonne. García ja va representar Espanya a Lisboa’18 junt a Amaia, la seva parella sentimental aleshores. Siderland, format pels barcelonins Uri Plana, Albert Sort i Andreu Manyós, van publicar l’any passat el seu primer treball discogràfic, titulat ‘Totes les nits del món‘. La sabadellenca Sharonne és el nom artístic de Cristóbal Garrido. Va guanyar la segona edició del Drag Race Espanya. Actualment forma part de la gira Gran Hotel de las Reinas per tot l’Estat.

La resta d’artistes seleccionats per participar a la segona edició del Benidorm Fest són Agoney, Alice Wonder, Aritz Arén, Blanca Paloma, E’ffemme, Famous, Fusa Nocta, José Otero, Karmento, Megara, Meler, Rakky Ripper, Sofía Martín, Twin Melody i Vicco. Agoney va ser un dels finalistes d’Operación Triunfo 2017 mentre que Famous va ser el guanyador de l’edició del programa l’any següent. Blanca Paloma ja va ser una de les finalistes de la primera edició del Benidorm Fest.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »