Els Països Baixos trien Mia Nicolai & Dion Cooper per a Liverpool’23

Els Països Baixos han escollit internament Mia Nicolai i Dion Cooper per al Festival d’Eurovisió 2023. La tria inclou el tema amb què intentaran repetir a Liverpool la victòria de Dunca Laurence va aconseguir a Tel Aviv el 2019. Segons Eric van Stade, director general de la cadena pública de televisió AVROTROS, el comitè que ha analitza totes les propostes rebudes per intentar representar el país a Liverpool va decidir escollit el duo per unanimitat. Mia i Dion no es coneixien quan van formar el duo musical; es va unir a proposta de Duncan Laurence i del compositor Jordan Garfield ara fa un parell d’anys.

Mia Nicolai té 26 anys i va aprendre a tocar el violí i el piano quan tenia tres anys. Actualment viu a Los Angeles. Ja ha publicat un parell de singles, titulats ‘Set me free‘ i ‘Mutual needs‘. Dion Cooper té 28 anys i toca la guitarra des dels 15. Des d’aleshores que composa música i escriu les lletres de les seves cançons. El 2021 va publicar el seu primer EP, titulat ‘Too young to dumb‘. Els Països Baixos són els tercers a escollir els seus representants a Liverpool, després d’Israel i Xipre.

(Foto: Instagram oficial Mia Nicolai)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »