TVE presenta ‘Señorita’, el tema amb què Carlos Higes representarà Espanya al Júnior’22

Una cançó preparada per conquerir Europa“. Aixó ha definit María Eizaguirre, cap de Comunicació i Participació de RTVE, la cançó amb què Carlos Higes representarà Espanya al Júnior’22. Es titula ‘Señorita‘ i l’han composada Higes, Will Taylor, Primoz Poglajen i Michael James Down. Eizaguirre ha definit la proposta espanyola a Yerevan com a “molt ballable“. És la que més agradava a Higes. L’artista, que és valencià, s’ha mostrat molt satisfet amb la tria. L’han presentada avui en roda de premsa a Madrid juntament amb el clip oficial de promoció. Segons Higes, “quan l’escoltes per primer cop, t’entra al cap i no te la pots treure“. Segons Michael James Down, “la base musical de ‘Señorita’ uneix la inspiració de ritmes llatins amb una producció urbana. La guitarra flamenca ens fa pensar en els dies sense preocupacions d’un estiu sense final. Una barreja que ens convida a ballar. I la lletra parla de l’alegria de trobar-se amb amics, de gaudir de la música, l’estiu i de tot el que té de bo la vida“.

Carlos Higes ha definit la peça com a un “bombàs“. L’artista ja està preparant la coreografia amb què intentarà aconseguir el segon títol espanyol al Festival; “serà molt potent“, ha dit. La posada en escena la dirigirà, per segon any consecutiu, l’austríaca Marie-Sophie Kreissl. Eva Mora, cap de la Delegació espanyola a Eurovisió, ha comentat, en la roda de premsa d’avui, que “no volien a Europa ritmes llatins?, doncs aquí ho tenen!“. El videoclip de la peça es va enregistrar a València sota la direcció de Pepo Alfaro. En ell apareix Higes amb un cos de ball format per quatre ballarines i quatre ballarins. La coreografia del clip l’ha feta Vicky Gómez. Serà ella, també, qui s’encarregui de preparar la que Higes escenificarà dalt de l’escenari del Junior, el dia 11 de desembre.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »